0348 - 449 660

Phone

Bekijk de video van RTL7: VIAVAC vacuüm lifting: Veilig werken op hoogte

Het gebruik van VIAVAC vacuümheffers bij het snel en veilig plaatsen van (sandwich)panelen is binnen de bouwwereld niet meer weg te denken. En dat viel ook RTL7 op. Onlangs benaderde de televisiezender ons voor het programma “Ondernemen doen we Zo” met als onderwerp veiligheid en werken op hoogte.

De filmploeg van RTL7 kwam een kijkje nemen bij een asbestrenovatie project van onze klant Hardeman | van Harten Dak & wandbeplating. Er werd een nieuw dak geplaatst met sandwichpanelen, waarbij gebruik is gemaakt van de VIAVAC CladBoy. De CladBoy CB5 is uitgevoerd met een dubbel vacuümcircuit. Hiermee kunnen panelen zonder extra valbeveiliging snel en gemakkelijk worden gemonteerd.  Dit apparaat plaatste met gemak de 11 meter lange sandwichpanelen. Nog voor het einde van de ochtend, was deze klus succesvol geklaard.

VIAVAC directeur Arie de Groot verteld in zijn interview met Jolien van den Elsakker over de voordelen van de vacuümheffers en de diversiteit aan panelen die met deze apparaten gehesen kunnen worden. Hij neemt haar mee naar een project waarbij precisie en snelheid aan de orde van de dag zijn. Arie de Groot: “Wij zijn vereerd dat RTL7 ons voor dit programma benaderd heeft. Wij zijn trots op onze apparaten die veel werk uit handen nemen en de werkomstandigheden voor werknemers verbetert. Dit delen we graag met de rest van Nederland.”

Benieuwd naar het hele interview? Bekijk hier de video: