VIAVAC compact Curved

De VIAVAC compact Curved is geschikt voor het monteren van gebogen en vlakke glaspanelen tot 300 kg. Het apparaat is instelbaar voor verschillende radiussen (max. radius 800 mm). Het glas kan zowel aan de bolle als aan de holle zijde worden opgepakt. Het apparaat beschikt over verstelbare armen die ervoor zorgen dat de zuignappen goed op het glas aanzuigen, waarna het in zijn geheel naar de montageplaats kan worden gehesen om vervolgens te plaatsen.

Deze glaszuiger is door zijn kantel- en roteerfunctie een uniek apparaat te noemen. De oplaadbare accu zorgt ervoor dat u een hele dag kunt werken, waarna deze ‘s nachts opgeladen kan worden. Het apparaat is robuust en solide uitgevoerd en voorzien van stevige beschermbeugels.

Een geluidsalarm waarschuwt bij een te laag vacuümniveau of wanneer de accu leeg raakt. De zuignap is voorzien van een verwisselbaar profiel welke in geval van beschadiging of slijtage snel en economisch is te vervangen. Het apparaat is dusdanig compact dat hij eenvoudig in de laadruimte van uw auto is te vervoeren.

De VIAVAC compact Curved is optioneel verkrijgbaar met afstandsbediening.