0348 - 449 660

Phone

VIAVAC GBX

Veelzijdig op te bouwen voor alle glasformaten

Glas is beschikbaar in vele soorten en maten. Wanneer u glas monteert, wilt u verzekerd zijn van een apparaat dat de verschillende formaten kan verwerken. De VIAVAC GBX biedt hiervoor d├ę oplossing. Dit apparaat kan zich snel aanpassen aan diverse glasformaten dankzij afneembare verlengkokers en zuignappen.

Modulair in 6 configuraties

De VIAVAC GBX is het veelzijdige vacu├╝m hijsgereedschap voor glasmontage tot 800 kg. Dit apparaat is op 6 verschillende manieren eenvoudig zelf op te bouwen. Klein, lang, smal en groot glas; ze vormen geen uitdaging voor de VIAVAC GBX. Het apparaat zuigt glaselementen snel en exact aan en versnelt hiermee het montageproces. Daarnaast is het mogelijk het apparaat in de gewenste hoek vast te zetten, zodat u ook hellende glaselementen gemakkelijk en veilig kunt plaatsen.

FUNCTIES

 • 90┬░ kantelbaar en daarbij in 5 standen vast te zetten
 • 360┬░ draaibaar en daarbij in 8 posities vast te zetten

TECHNISCHE GEGEVENS

Type GBX2-800
Hijsvermogen 800 kg
Eigen gewicht 85 kg
Vacu├╝mcircuit dubbel circuit

Monteren onder een overstek of in beperkte ruimtes

Glas monteren bij een overstek, onder een balkon of waar de glaslatten aan de binnenkant van het kozijn gemonteerd zijn? De VIAVAC GBX is hiervoor samen met de VIAVAC Counter Balancer zeer geschikt. Dit effectieve hulpmiddel is uitgevoerd met contragewicht, zodat hijswerkzaamheden binnen de gevellijn uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast worden glaselementen regelmatig aan de binnenzijde van het kozijn geplaatst. De VIAVAC Counter Balancer kan een afstand tot 1 meter overbruggen en is geschikt voor een hijsgewicht tot 1.000 kg. Bij een gewicht van maximaal 500 kg is de insteekdiepte 2 meter.

Radiografische afstandsbediening

De VIAVAC GBX is optioneel te bestellen met radiografische afstandsbediening. Dit maakt glasmontage nog eenvoudiger, vooral tijdens het ontkoppelen in beperkte ruimtes.

Veelzijdig

De VIAVAC GBX ÔÇśThe allrounderÔÇÖ is de veelzijdige glaszuiger voor de montage van glas i.c.m. een kraan. De VIAVAC GBX is robuust, solide uitgevoerd en rondom voorzien van een stevige handgreep. Probeer deze glaszuiger uit en ervaar alle mogelijkheden.


 • Veelzijdig door de verschillende configuratiemogelijkheden.

 • Configuratie GBX voor het plaatsen van kleine glaselementen tot 400 kg.

 • Configuratie GBX voor het plaatsen van lange en smalle glaselementen tot 400 kg.

 • Configuratie GBX voor het plaatsen van lange en smalle glaselementen tot 600 kg.

 • Configuratie GBX voor het plaatsen van grote glaselementen tot 800 kg.

 • Eenvoudig te vervoeren met
  stevige kunststof transportbox.

Vraag een offerte aan:

Vacu├╝mcircuit:
Max. capaciteit:
Zuignappen:
Eigen gewicht:

GBX2-800

Circuit gauge Circuit gauge
800 kg
8x ├ś40 cm
85 kg

Types

 • G
  800 kg

  Z
  8x ├ś40 cm

  E
  85 kg

  C
  dubbel

Liever een andere glaszuiger?
Bekijk hier het totaalaanbod glaszuigers.