0348 - 449 660

Phone

Vacatures

VIAVAC is fabrikant van hijsgereedschappen die gebruik maken van de ‘vacuümkracht’. Onze producten worden nationaal en internationaal toegepast bij de montage van bouwelementen.

Wij zijn een internationaal georiënteerde onderneming waar collegialiteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Vanwege onze omvang en de korte lijnen zijn wij slagvaardig en laagdrempelig. Opgericht in 1999 zijn wij de afgelopen jaren gegroeid naar een organisatie van 30 medewerkers. Wij hebben de ambitie verder te groeien en nieuwe producten en markten te ontwikkelen.

Bekijk onze personeelsvideo hieronder:

Wil jij hieraan bijdragen? Dan is een van de onderstaande functies mogelijk iets voor jou! Klik op de vacature voor meer informatie.

Productie

Assemblagemedewerker (40 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke, technische baan in een schone werkplaats waar je hijsgereedschappen vervaardigt? Werk je graag in een werkplaats waar je gewoon je werk kunt doen? En zoek je een organisatie met een prettige werksfeer? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assemblagemedewerker voor onze werkplaats. Lees meer of solliciteer direct.

Commercieel

Hoofd Verkoop Binnendienst (32 – 40 uur)

Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je de verbindende factor van het secretariaat, verhuur, service en transport. Je zorgt voor een efficiënte en servicegerichte binnendienst, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Met jouw vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en verbeteringen te initiëren, ben je de spil van onze dynamische werkomgeving. Lees meer of solliciteer direct.

(Commercieel) Medewerker Binnendienst Verhuur (32 uur)

Als (Commercieel) Medewerker Binnendienst Verhuur ben je, samen met je directe collega, het centrale aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Verhuur en zorg je dat zij op de juiste manier bediend en geadviseerd worden. Je bent verantwoordelijk voor het complete proces van aanvraag verwerken, offerte uitbrengen tot en met de verzending van onze vacuüm hijsgereedschappen. Lees meer of solliciteer direct.

Productmanager (32 – 40 uur)

Als Productmanager ben je de architect van strategische en operationele productstrategieën, stippel je lucratieve businessplannen uit en houd je nauwlettend toezicht op het budget. Het is jouw taak om de perfecte balans te vinden tussen marktpotentie, concurrentieaanbod en de behoeften van VIAVAC. Lees meer of solliciteer direct.

Staat jouw volgende baan hier niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om ons te komen versterken? Neem contact op en wij zoeken de uitdaging erbij die bij jou past!

    Solliciteer direct    Wij respecteren uw privacy. Lees in onze  privacyverklaring hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.