CladBoy

De CladBoy is het modulaire en veelzijdige vacuüm hijsgereedschap voor de montage van zowel sandwich dak- als wandpanelen. De oplaadbare accu zorgt ervoor dat u een hele dag kunt werken, waarna deze ‘s nachts opgeladen kan worden.

Door de modulaire bouwwijze is de CladBoy met diverse opties eenvoudig en snel voor verschillende gebruiksdoeleinden aan te passen, zoals de montage van:

  • Dakpanelen, hellend en horizontaal te monteren tot lengtes van 3 tot 24 meter.
  • Wandpanelen, horizontaal en verticaal te monteren tot lengtes van 14 meter.

De CladBoy is optioneel verkrijgbaar met een telescopische traverse. Hiermee kunnen sandwich dakpanelen met een lengte tot 16 meter gemonteerd worden. In combinatie met extra extensies kunnen sandwich dakpanelen tot een lengte van respectievelijk 24 meter worden geplaatst.

De standaard zuignappen zijn geschikt voor vrijwel alle momenteel bekende en gebruikelijke dak- en wandpanelen. Voor andere profileringen zoals golf- en dakpanprofielen zijn speciale zuignappensets verkrijgbaar.

Het apparaat is robuust en solide uitgevoerd en voorzien van stevige beschermbeugels. Een geluidsalarm waarschuwt bij een te laag vacuümniveau of wanneer de accu leeg raakt. De zuignappen zijn voorzien van een verwisselbaar afdichtprofiel welke in geval van beschadiging of slijtage snel en economisch is te vervangen.

CladBoy, de veelzijdige medewerker van uw montageteam!