0348 - 449 660

Phone

“De ruime openingstijden vind ik heel fijn: ik kan ‘s ochtends al vroeg terecht om iets op te halen voor het werk.”

– Pieter Swijnenburg, eigenaar Swijnenburg Transport

 

Grensverleggend in regionaal transport

Pieter Swijnenburg, eigenaar van Swijnenburg Transport: “Onze klanten zijn goed in een bepaald product, maar hebben geen oplossing voor het transport. Je kunt mooie constructies maken, maar als ze niet getransporteerd kunnen worden, heb je er niets aan. Op het gebied van transport zijn we net zo grensverleggend als onze klant bij de ontwikkeling van hun product. We leveren maatwerk. Niet alleen het transport, maar we slaan projecten bijvoorbeeld op en leveren die op afroep af. Op de bouw assisteren we ook bij de installatie, zodat de monteurs vlot kunnen gaan afwerken. De auto met laadkraan is het uitgangspunt, maar daaromheen leveren we dus hand- en spandiensten. We zijn zuinig op onze klanten: sommige hebben we al meer dan 30 jaar, naar volle tevredenheid.

 

‘Compact en robuust ontwerp’

10 jaar geleden maakten we kennis met de producten van VIAVAC. Ze waren destijds voorloper op het gebied van dubbele vacuümcircuits. Die hebben we toen meteen gekocht. Vooral het compacte en robuuste ontwerp sprak ons aan. Bij ons ligt het apparaat altijd op de auto en wordt voor vele klussen gebruikt, dan is robuustheid een belangrijke eigenschap. Door de robuustheid is het eigengewicht hoger, maar dat is voor ons minder van belang.

Over de service ben ik heel tevreden. Een periode ging het wat minder, vanwege een gebrek aan keurmeesters, maar dat is nu opgelost met de komst van nieuwe keurmeesters. De kracht van VIAVAC zit in de korte lijnen, ik word altijd netjes gebeld als er iets klaarstaat. De service is constant, onafhankelijk van drukte. Dat zie je wel eens anders.

Laatst bracht ik mijn GBX weg voor onderhoud, maar ik had hem eigenlijk de volgende dag nodig. Toen heb ik er een gehuurd. Mijn eigen GBX bleek onverwacht snel klaar, maar ik had geen tijd meer om die op te halen. VIAVAC heeft de huurprijs toen niet in rekening gebracht, dat is netjes opgelost.

Ze hebben een grote voorraad koop- en huurmachines en de ruime openingstijden vind ik ook heel fijn: ik kan er ’s ochtends al vroeg terecht om iets op te halen voor het werk.

‘Ik verhuur altijd de zuigers van VIAVAC, vanwege de kwaliteit’

Ik heb inmiddels 10 zuigers in bezit, dus daar kan ik altijd mee uit de voeten. Alleen panelenzuigers gebruik ik niet vaak, deze huur ik zo nodig in met de juiste configuratie. Voor sommige toepassingen gebruiken we andere zuigers, maar als ik ze zelf verhuur, zijn het eigenlijk altijd de VIAVAC-zuigers, vanwege de kwaliteit.”