0348 - 449 660

Phone

“De samenwerking met VIAVAC is perfect. Leveringen zijn altijd mooi op tijd en de bedragen op de facturen kloppen altijd.”

– Jurgen Heyndrickx, projectleider Baeck Cladding NV

‘Goede communicatie vinden wij belangrijk’

Jürgen Heyndrickx, projectleider bij Baeck Cladding: “Onze organisatie verzorgt industriële gevelbekleding en dakbedekking. Je moet daarbij denken aan sandwichpanelen, steeldeck, maar ook Trespa wanden. Onze klanten zijn vooral kleine en middelgrote ondernemingen, maar we doen ook wel grotere projecten. Een kwalitatieve afwerking, snelle plaatsing en goede communicatie vinden wij belangrijk. We zorgen altijd voor goed contact met de hoofdaannemer en met onze mensen op de werf.

Plaatsingsgemak

Op een bouwbeurs kwamen we in contact met de Belgische tak van VIAVAC. Inmiddels is deze opgegaan in de Nederlandse organisatie. Wat ons over de streep trok, was het plaatsingsgemak. Voorheen hesen we met de hand, maar met de vacuümzuiger gaat het veel gemakkelijker. Onze eerste CladBoy is al meer dan 10 jaar oud en doet het nog steeds. Al wordt hij niet zo vaak ingezet, omdat hij een stuk robuuster is dan de nieuwe modellen.

We hebben één CB4 en 3 of 4 CladBoy compacts. Deze zijn ideaal voor wandbekleding. Omdat we op de daken vooral steeldeck leggen, gaat dat meestal met een hijsklem. Al hebben we laatst een project in Antwerpen gehad waar we platen van 20 meter moesten leggen. Daarvoor is de CB4 gebruikt. Een klein nadeel van de CB4 is dat hij niet zo makkelijk te vervoeren is als de CladBoy Compact. Die laatste kunnen onze mensen makkelijk in hun bestelbus vervoeren, maar voor de CB4 heb je een aanhangwagen nodig.

‘VIAVAC is professioneel en klantgericht’

De samenwerking met VIAVAC is perfect. De leveringen zijn altijd mooi op tijd en de bedragen op de facturen kloppen altijd. Als we bijvoorbeeld reserverubbers moeten bijbestellen, maakt VIAVAC daar gelijk werk van.

Onlangs hadden we een grote klus in Temse. Voor een groot rekkenmagazijn met farmaceutische producten moesten er 3 grote panelen geplaatst worden op 36 meter hoogte. We hebben toen advies over het gewicht gevraagd aan VIAVAC en hiervoor een CladBoy Compact gekocht. Je ziet daaraan echt dat VIAVAC professioneel en klantgericht is.”