0348 - 449 660

Phone

“Ik heb het nog nooit meegemaakt dat er iets niet klopte. Daarom beveel ik VIAVAC regelmatig aan bij anderen.”

Arie van Lagen, KAM-coördinator 

 

Veiligheid voorop

Arie van Lagen, KAM-coördinator: “We onderscheiden ons door innovatie. Mijn functie als Kwaliteit, Arbozaken en Materieel (KAM)-coördinator is daar een voorbeeld van: we stellen veiligheid voorop, dat moet ook wel als je op hoogte en met machines werkt. Ik houd de vinger aan de pols en zorg o.a. voor tijdige keuring van de machines.

‘VIAVAC komt beloften na’

Kwaliteit is bij ons belangrijk. Dat is ook de reden dat we bij VIAVAC terechtkwamen. Zij zijn niet de goedkoopste, maar ze doen en leveren wel wat ze zeggen. De prijs staat goed in verhouding tot de kwaliteit. Tevens willen we altijd machines hebben die het doen, want reken maar eens uit hoeveel kosten je maakt als een machine faalt of niet op tijd op de bouwplaats is.

Omdat VIAVAC goed bereikbaar is voor uiteenlopende vragen en snel kunnen leveren uit eigen voorraad, zijn we volledig overgestapt op VIAVAC hijsmiddelen. De service speelt daarbij een belangrijke rol. Ze denken goed mee en voeren vooraf extra veiligheidscontroles uit. Bij aanvang van een huuropdracht vragen ze altijd hoe lang de panelen zijn en wat de profilering is, om de juiste machine te leveren.

Ik heb het nog nooit meegemaakt dat er iets niet klopte. Daarom beveel ik VIAVAC regelmatig aan bij anderen.

Hardeman & van Harten project foto

‘Al onze kranen zijn uitgerust met VIAVAC hijsmiddelen’

Onze eigen kranen zijn allemaal uitgerust met VIAVAC hijsmiddelen en speciale configuraties huren we bij. Bij grote renovatieklussen met inhuurkranen huren we een extra zuignap die door alle kranen en montageteams gebruikt kan worden. Het dubbele vacuümcircuit werkt heel handig. De enige verbetering die ik kan bedenken is het gewicht: een nóg lichter apparaat zou voor sommige klussen handig zijn.”