0348 - 449 660

Phone

“VIAVAC stelt zich flexibel op, zodat ik ook naar mijn klanten flexibel kan zijn.”

– Kenny de Vroom, eigenaar HanJac Montage

‘Afwisseling maakt mijn werk leuk en uitdagend’

Kenny de Vroom: “Wij zijn gespecialiseerd in hijsopdrachten op plekken waar standaard hijskranen niet bij kunnen. Vaak gaat het hierbij om inpandig werk. Onze werkzaamheden gaan van intern transport tot het monteren van constructies. Deze afwisseling maakt mijn werk leuk en uitdagend. Wij hebben al ons materieel in eigen beheer; onder meer vier minihijskranen, twee smartliften, meerdere hoogwerkers en transportmiddelen. Daar ben ik erg trots op.

Betrouwbaar

Ik was nog jong toen mijn vader het eerste contact met VIAVAC maakte. Ik had dus al snel de eerste vacuüm hijsunit van VIAVAC in mijn handen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de montage van dak- en gevelbeplating, kan een CladBoy natuurlijk niet ontbreken. We kozen toentertijd voor vacuüm hijsgereedschappen, omdat deze compact én robuust zijn. De kwaliteit is zo goed dat de hijsgereedschappen heel lang meegaan. Ze hebben mij nog nooit in de steek gelaten. Dat zegt een hoop over de betrouwbaarheid van VIAVAC.

De aandacht voor betrouwbaarheid zie je ook terug in de manier waarop VIAVAC haar klanten betrekt bij nieuwe ontwikkelingen. Zo werd ik gevraagd om nieuwe producten te testen. Dat vond ik een hele eer. Je voelt dan echt dat er naar je wordt geluisterd en dat je bijdraagt aan een nóg veiligere en efficiëntere montagemethode.

Ik heb zelf één CladBoy compact GB-250 en tweemaal de CladBoy compact GB-500. Deze heb ik nodig bij het plaatsen van wandplaten. Ook heb ik een VIAVAC GBL2 wat een echte meerwaarde is. Hij is compact, modulair en licht van gewicht. Precies wat je nodig hebt bij het plaatsen in smalle ruimtes. En het fijnste is dat hij met een afstandsbediening te besturen is.

Betrokken bij de klant

De samenwerking met VIAVAC vind ik prettig. De medewerkers zijn betrokken bij hun klanten. Ook stellen ze zich flexibel op, zodat ik ook naar mijn klanten flexibel kan zijn. Al ben ik zelf soms ook wel een doordouwer. Dan zeg ik: ‘Ja dat gaat mij wel lukken’. En weet je? Het lukt mij dan ook! Al met al gaat het erom dat we elkaars netwerk versterken; van zzp’ers tot leveranciers. Zo kunnen we allemaal iets extra’s bieden aan de uiteindelijke klant.”