0348 - 449 660

Phone

VIAVAC vacuümheffers voor het plaatsen van sandwichpanelen (250 tot 800 kg)

Vacuümheffers zijn bij uitstek het middel voor het snel, veilig en beschadigingsvrij plaatsen van dak- en wandpanelen. VIAVAC is fabrikant van een range vacuümheffers. Wij kunnen u dan ook bij elk project van het perfecte hijsgereedschap voorzien.

Vacuümheffers zijn niet bedoeld voor het plaatsen van glas. Bent u opzoek naar hijsgereedschap voor glas? Bekijk hier onze glaszuigers.

VIAVAC vacuümheffers: betrouwbaar en veilig

Vacuümheffers zijn de uitgelezen apparaten voor het hijsen, plaatsen en monteren van verschillende soorten panelen als dakpanplaten, golfplaten en sandwichpanelen. Onze apparaten zijn ontworpen voor de dagelijkse bouwpraktijk, wat zich vertaalt in een lange levensduur en storingsvrij gebruik. Ook zijn onze vacuümheffers uitstekend bestand tegen weersinvloeden. U kunt dus ook met regen gewoon aan het werk.

Veiligheid staat bij ons voorop. Uiteraard zijn onze vacuümheffers ook, zoals de Europese norm voorschrijft, voorzien van een extra valbeveiliging. Dit kan uitgevoerd zijn met sjorbanden, of wat steeds gebruikelijker is, met twee (dubbel) onafhankelijk werkende vacuüm circuits.

Neem contact op

 

Welke vacuümheffer heb ik nodig?

VIAVAC produceert een uitgebreide reeks vacuümheffers waarmee wij voor elk paneel het perfecte hefgereedschap kunnen leveren. De keuze voor de juiste vacuümheffer hangt af van het gewicht, het soort paneel, de afmetingen en de vorm van de panelen die u wilt plaatsen. Ook is het van belang om rekening te houden met eventuele geïntegreerde zonne-energie systemen. Kom erachter welke vacuümheffer bij u past door meer te lezen over onze verschillende vacuümheffers. Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren bij het vinden van de juiste machine voor uw project.

Vraag het een expert

Vacuümheffer kopen of huren?

Bij VIAVAC kunt u ervoor kiezen om een vacuümheffer te kopen of te huren. Met een berekening kunnen wij u adviseren wanneer het kopen van een vacuümheffer voordeliger wordt. Lees meer over de mogelijkheden van huren op onze verhuurpagina of doe direct een huuraanvraag.

Huurofferte aanvragen