0348 - 449 660

Phone

VIAVAC op internationale vakbeurs Dach+Holz 2018

Na een succesvolle deelname aan DACH+HOLZ 2016, neemt VIAVAC ook dit jaar deel aan deze internationale beurs, welke deze keer gehouden wordt in Keulen. De beurs vindt plaats van 20 t/m 23 februari.

Innovatieve producten
Tijdens de beurs presenteren wij onze innovatieve producten voor het monteren van sandwichpanelen voor zowel dak- als wandbekleding en voor de montage van dakprofielen. De veelzijdige vacĂŒumheffer CladBoy compact 4Flex zal aanwezig zijn op de beurs. Een door VIAVAC ontworpen vacuĂŒmheffer voorzien van 4 verstelbare, langwerpige zuignappen, waardoor het apparaat geschikt is voor dak- Ă©n wandmontage.

Wist u dat onze CladBoy CB5 ook optioneel met afstandsbediening verkrijgbaar is, waardoor uw montageteam nog efficiënter kan werken? Wij vertellen u er alles over op de beurs en verwelkomen u graag op onze stand:

Standnummer 7.234 – hal 7

Ontvang een gratis toegangsbewijs!
Wij bieden enkele gratis toegangsbewijzen voor deze internationale vakbeurs. Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Internationale vakbeurs voor dak- en houtbouwindustrie
DACH+HOLZ International is dĂ© ontmoetingsplek voor de internationale dak- en houtbouw en vindt elke 2 jaar plaats. De openingstijden zijn dagelijks van 9.00 – 18.00 uur. Meer informatie: www.dach-holz.de.

Graag tot ziens in Keulen!