0348 - 449 660

Phone

Voordelen van huren

De beslissing om een vacuümheffer te kopen of te huren kan afhankelijk zijn van verschillende factoren. Huren is een goed alternatief en kan u een aantal voordelen bieden. Onderstaand overzicht geeft u een opsomming van de voordelen van huren die wellicht voor u van toepassing zijn.

Vraag een huurofferte aan!

 

Geen investering

Door te kiezen om te huren zijn geen investeringen of financieringen vereist. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met kosten voor onderhoud, reparaties of jaarlijkse veiligheidscontroles.

Altijd de juiste machine voor uw project

Bij huur wordt de vacuümheffer samengesteld voor uw project. Met het deskundige advies van onze medewerkers, zorgen wij ervoor dat u altijd met een optimaal samengesteld vacuümhefapparaat aan de slag kunt. Wij hebben hiervoor een ruime voorraad zuignappen en diverse accessoires beschikbaar.

Geen kosten voor opslag en servicewerkzaamheden

Wanneer u een vacuümheffer huurt, hoeft u geen rekening te houden met opslag, onderhoud of de verplichte jaarlijkse veiligheidscontroles.

De apparaten worden altijd voorzien van een veiligheidsinspectie

Aangezien na elke huurperiode de vacuümheffer vakkundig wordt gecontroleerd, heeft u zekerheid dat u met een deugdelijke machine werkt die bovendien is onderworpen aan een veiligheidsinspectie. De vacuümheffer wordt geleverd met de benodigde documenten, zodat u meteen aan de slag kunt.

Bij storing zorgen wij voor een vervangende machine

Indien tijdens gebruik onverwachts een storing of defect optreedt, zorgen wij zo spoedig mogelijk voor de reparatie hiervan of vervanging van de machine.

Transportservice van en naar de bouwplaats

Voor het aanleveren van de vacuümheffer kunt u gebruik maken van de transportservice van VIAVAC. Hierbij kan het apparaat op de bouwplaats worden afgeleverd op het door u aangegeven tijdstip. Op verzoek brengen wij de machine een dag eerder, zodat u ’s morgens direct aan de slag kunt. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de vacuümheffer weer door ons opgehaald.

Eenvoudig te gebruiken

De vacuümheffer is eenvoudig te gebruiken en wordt met een duidelijke gebruiksaanwijzing geleverd. Het volstaat om voorafgaand aan de werkzaamheden de gebruiksaanwijzing door te lezen.

Grote voorraad aan vacuümheffers

VIAVAC heeft altijd een ruime voorraad vacuümheffers op voorraad. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan verschillende zuignappen en diverse accessoires. Hiermee heeft u altijd de beschikking over een vacuümheffer met de juiste soort zuignap geschikt voor uw project.