0348 - 449 660

Phone

Service

Ook na de aankoop van een van onze vacu├╝mheffers of glaszuigers, staan wij voor u klaar. Onze hijsgereedschappen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dat neemt echter niet weg dat de vacu├╝mheffers en glaszuigers gekeurd en onderhouden moeten worden. Wij bieden u daarbij de volgende servicediensten aan.

Jaarlijkse veiligheidskeuring
De wettelijk voorgeschreven jaarlijkse veiligheidskeuring verzorgen wij graag voor u. Voordat de termijn is verlopen, nemen wij contact met u op om de keuring in te plannen. Tijdens de keuring kunnen wij met onze trekbank de zuignappen ook in verticale richting testen. Dit is essentieel omdat bij verticaal hijsen de last wordt vastgehouden door wrijving. Als gevolg van veroudering van het rubber kan de benodigde wrijving echter sterk teruglopen. Met deze test controleren wij of de wrijving nog steeds voldoende is om veilig te hijsen. Uiteraard ontvangt u een keuringsrapport waarmee u kunt aantonen dat u veilig werkt en dat de apparatuur aan alle (veiligheids)eisen voldoet.

Onderhoud & reparatie
Wij kunnen onderhoud & reparatie in onze werkplaats of bij u op locatie uitvoeren. Ook andere merken zijn bij ons in vertrouwde handen. Hiervoor beschikken wij over een ruime voorraad originele reserveonderdelen.

Snelle levering (reserve)onderdelen
Alle reserveonderdelen voor de VIAVAC vacuümheffers zijn uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen voor 12:00 uur zijn besteld, worden deze in de regel nog dezelfde dag verzonden. In spoedeisende gevallen kan onze expresdienst uitkomst bieden.

Hulp bij storing
Mocht er desondanks toch een probleem optreden, dan stellen wij alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen. Vaak lukt dit al telefonisch, maar mocht het nodig zijn, dan zal onze storingsmonteur direct in de auto stappen om het probleem ter plaatse op te lossen. Desnoods stellen wij u een toestel ter beschikking zodat u snel weer verder kunt.

Service nodig of een vraag hierover?┬áBel ons via 0348 – 449 664 of vul het serviceformulier┬áin. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.